Voormalige regionale meubilair, Frankrijk

Regionale en diverse meubilair

http://www.Normandie-ANTIQUITES.com/mobilier-Regional-80.html

Regionale meubilair beschikbaar op onze website.

Hoek kast geschilderd in de regio van de pays de Caux. De gendarme GLB deur is gebogen en de leuning met twee voeten en een kruising van Louis XV stijl. Tijd einde van de 19 e eeuw

Rommel en de Provençaalse broodtrommel, Fourques regio. De puinhoop heeft onderging een restauratie aan de bovenkant en consolidaties op het niveau van de voet. Voor de broodtrommel zijn verschillende schietpartijen redone in het bovenste gedeelte. Periode 18e eeuw.

Glijden driedeurs gesneden walnoot. Op de voorzijde opent een kleine deur naar de tuinieren, twee laden die zijn gebogen, de bovenste kenmerken in twee schuifdeuren aan de zijkanten. Eerste helft van de 20e eeuw.

Voormalige kabinet van Norman bruiloft trousseau de bruid eens gediend. Het is geschilderd in sets van vogels op een blauwe achtergrond. Regio Hoog-Normandië.

Voormalige Spaanse middelste tabel in Walnut stijl Louis XIV. De benen zijn nemen en gekoppelde door een spacer smeedwerk dating onder de schotel. Ze leed een paar kleine restauraties van toepassingen. Een tabel die is waarschijnlijk Catalaans.

Oude handige gebogen marqueterie, Koninklijke rood gevormde marmeren blad. Grepen en voeten falls zijn brons. De zijkanten zijn in massief walnoot, de voorkant van de lade's is gefineerd walnoot, mulberry, netten van amarante en licht hout. Lichte kleine restauraties onder de fineer. Waarschijnlijk de Dauphiné of Rhônedal. Periode 18e eeuw

Lage buffet in Cherry en Engelse Elm in stijl LXV des Charentes regio deurpanelen. Mooie trim ijzer en voeten slakken.

Voormalige buffet twee lichaam te verminderen. Het is verfraaid met gedraaide kolommen bij het centrum en op de bedragen. De vier poorten zijn geometrische patroon. Het centrale gedeelte is samengesteld in zes lades met inbegrip van twee pups in het midden die gediend van geheim voorgeheugen. Posterieure restauraties in het Fonds en de planken. Bourgondië, Louis XIV fijn 17 th waar vroeg 18 eeuws.

Kleine oude kleerkast in Cherry helft kolom, dan de eerste helft van de 19e eeuw. Perfecte staat.

Ontbijtbuffet twee instanties van het huwelijk in eik, de Pays de Caux-regio. Deuren, tussensteunen en corniche zijn gesneden. De voeten zijn gegoten met voluten en zeer specifiek voor de Cauchois meubilair windingen. Merk op dat de twee laden zijn verborgen in. (stand teruggezette)

Ontbijtbuffet twee lichaam gerestyled stijl Louis XV, Pays de Caux regio. Haar boven is Mountie hoed. Scherm deuren zijn gegoten rollen en medaillons. De lagere zijn volledige en ook bewogen. De afgeronde bedragen eindigend in voeten slakken.

Mens staande gesneden en gegoten in kersenhout, vellen en ijzer zijn aangegaan. Celles-sur-belle in het departement deux-Sèvres, regio Poitou-Charentes, midden 19e eeuw.

Kast gemaakt van as van stijl Louis XV regio van Anjou, van bladen in koper, voeten slakken. 19e.

Oude dressoir van formulier graf in notelaar, de regio Frankrijk Midi-Pyrénées. De voorkant en de zijkanten zijn gebogen. De lade's zijn afgerond en gebogen met drie verschillende lijstwerk gronden in het centrum. De bronzen beelden die zijn origineel zijn stijl Louis LXVI, geeft een meer gemengde stijl. Tijd 18 eeuws.

Voormalige nep FIR van de invloed van de regio Coutances. Het is gesneden rozen in het centrum met drie lades naar Ray's hart. Deur platen nemen, de onderkant van het kabinet werd in het midden van de 20e eeuw gerestaureerd. Vernieuwde kleur rundvlees bloed. Tijdperk van de halverwege de 19e.

 

 

Demande D'information et de Livraison - Inquiry and delivery information

Votre nom - Your name (obligatoire-required field):

Votre email - Your email (obligatoire-required field):

Votre Numéro - Phone Number :

Votre code postal si livraison - If delivery name of the country with postal code :

Votre message - Your Enquiry :

[recaptcha]

newspaper templates - theme rewards